arrow_drop_up arrow_drop_down
goochelaar huren
Goochelaar huren

een goochelaar creërt een feest vol magie

bekijk 

h
et aanbod

OOk een goochelaar huren?

Zoek jij iets speciaals voor jouw feest? Iets waar je iedereen echt mee wilt verrassen? Huur dan een goochelaar! Een goochelaar zorgt niet alleen voor vele wow reacties! Maar een goochelaar creëert ook sfeer vol gezelligheid en uiteraad magie.  

Een goochelaar is een keer iets anders dan andersl! Bovendien is goochelen een vorm van entertainment dat geschikt voor de meest uiteenlopende feestjes en evenementen.

Een goochelaar is bovendien in veel gevallen eenvoudig in te zetten. Dus of je nu een verjaardag, bruiloft of een personeelsfeestje viert. Een goochelaar is een echte aanrader en de upgrade voor elke gelegenheid.

Een goochelaar inhuren zorgt voor extra sfeer. Geschikt voor o.a. verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsfeestje, reunie of bruiloft etc.

Vele mogelijkheden om een goochelaar in te huren

een goochelaar kun je uiteraard ook boeken voor een centrale goochelshow of podiumshow

Goochelshow
jong en oud

Een interactieve show met vele mogelijkheden 

Een goochelaar huren voor een interactieve goochelshow voor kinderen

Interactieve
kindershow

Een show voor kinderen voor diverse gelegenheden en alle leeftijden
Boek een goochelaar die iedereen kan verbazen met trucs van dichtbij.

Rondlopende
goochelaar

Een rondlopende goochelaar zorgt voor spektakel van dichtbij

Waarom een goochelaar inhuren
een goede keuze is?

Op een feestje is leuk entertainment natuurlijk onontbeerlijk. Echter wanneer het gaat om entertainment denken mensen niet zo snel aan een goochelaar? Meestal kiest men voor standaard entertainment. En dat is een gemist kans!

Je moet je bedenken dat mensen al heel veel hebben gezien! Met standaard entertainment ben je niet uniek. Bovendien is het ook nog eens afgezaagd! En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wil jij je echter onderscheiden? Dan kun je een goochelaar inhuren. Een goochelaar zorgt niet alleen voor verwondering. Een goochelaar combineert namelijk verschillende elementen van entertainment.

Een professionele goochelaar maakt gebruik van de zogenoemde 1.2.3 formule. Hierbij zal hij naast magie ook zorgen voor entertainment en interactie met het publiek. Hierdoor krijgt iedereen top amusement te zien. Een goochelaar boeken is dan ook een wonderlijke en unieke aanvulling voor elk feest of event.

bij het boeken van een goochelaar maak ik gebruik van verbazing. interactie en entertainment.

1,2,3 formule 

Het geheim voor top entertainment

Bij het inhuren van een goochelact denk je natuurlijk aan verbazing! He hoe kan dat nou is één van de vele reacties die een goochelaar bij het publiek opwekt! Echter een professionele goochelaar heeft meer te bieden.

Hiervoor hebben wij de 1.2.3 formule ontwikkeld. Naast verwondering moet een ingehuurde goochelaar ook zorgen voor entertainment en interactie met zijn publiek. Met andere woorden: Een goochelaar moet zijn publiek bij de show betrekken en meenemen in zijn magische reis vol verwondering.

Goochelaar Boeken? Bekijk de video's om een indruk te krijgen

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt?