goochelaar huren
Goochelaar huren

Huur een goochelaar met een professionele goochelshow

bekijk 

h
et aanbod

OOk een goochelaar huren?

Zoek jij iets speciaals voor jouw feest? Iets waar je iedereen echt mee wilt verrassen? Huur dan een goochelaar! Een goochelaar zorgt bij jouw gasten uiteraard niet alleen voor vele wow reacties! Maar een goochelaar zorgt uiteraard ook voor extra sfeer vol gezelligheid en magie.  Een goochelaar is een keer iets anders dan normaal! Bovendien is goochelen een vorm van entertainment dat geschikt voor de meest uiteenlopende feestjes en evenementen. Een goochelaar is bovendien in veel gevallen eenvoudig in te zetten. Dus of je nu een verjaardag, bruiloft of een personeelsfeestje viert. Een goochelaar is een echte aanrader en de upgrade voor elke gelegenheid.

Een goochelaar inhuren zorgt voor extra sfeer. Geschikt voor o.a. verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsfeestje, reunie of bruiloft etc.

Vele mogelijkheden om een goochelaar in te huren

een goochelaar kun je uiteraard ook boeken voor een centrale goochelshow of podiumshow

Goochelshow
jong en oud

Een interactieve show met vele mogelijkheden. 

Een goochelaar huren voor een interactieve goochelshow voor kinderen

Interactieve
kindershow

Een show voor kinderen voor diverse gelegenheden en alle leeftijden
Boek een goochelaar die iedereen kan verbazen met trucs van dichtbij.

Rondlopende
goochelaar

Een rondlopende goochelaar zorgt voor spektakel van dichtbij

Waarom een goochelaar inhuren
een goede keuze is?

Op een feestje is leuk entertainment natuurlijk onontbeerlijk. Echter wanneer het gaat om entertainment denken mensen niet zo snel aan een goochelaar? Meestal kiest men voor standaard entertainment. En dat is een gemist kans! Je moet je bedenken dat mensen al heel veel hebben gezien!

Met standaard entertainment ben je niet uniek. Bovendien is het ook nog eens afgezaagd! En dat wil je natuurlijk voorkomen. Wil jij je echter onderscheiden? Dan kun je een goochelaar huren. Een goochelaar zorgt niet alleen voor verwondering. Een goochelaar combineert namelijk verschillende elementen van entertainment. Een professionele goochelaar maakt gebruik van de zogenoemde 1.2.3 formule. Hierbij zal hij naast magie ook zorgen voor entertainment en interactie met het publiek. Hierdoor krijgt iedereen top entertainment te zien. Een goochelaar boeken is dan ook een wonderlijke en unieke aanvulling voor elk feest of event.

bij het boeken van een goochelaar maak ik gebruik van verbazing. interactie en entertainment.

1,2,3 formule - de basis voor top entertainment

Bij het inhuren van een goochelact denk je natuurlijk aan verbazing! He hoe kan dat nou is één van de vele reacties die een goochelaar bij het publiek opwekt! Echter een profesionele goochelaar heeft meer te bieden. Hiervoor hebben wij de 1.2.3 formule ontwikkeld. Naast verwondering moet een ingehuurde goochelaar ook zorgen voor entertainment en interactie. Aan entertainment kun je dan denken aan mensen laten lachen, mensen een kort verhaal vertellen. Met andere woorden, de goochelaar moet zijn publiek meenemen in zijn magische reis vol verwondering. Daarnaast is het natuurlijk voor iedereen ontzettend leuk als het publiek bij de act wordt betrokken. Wanneer je een goochelaar inhuurt is het toch supergaaf als deze goochelaar wonderen laat plaatsvinden in de handen van de toeschouwer?  Of wat dacht je ervan als het publiek zelf leert goochelen? Hoe denk jij dat jouw gasten dit zullen ervaren? Ik weet zeker dat jouw gasten dit zullen waarderen en op positieve wijze zullen terugkijken op een geslaagd feest.
De 123-formule is het succes voor top amusement

Goochelaar Boeken? Bekijk de video's om een indruk te krijgen

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt?