Goochelaar verjaardag

Lijkt het jouw ontzettend tof om live een goochelshow op jouw verjaardag mee te maken? Een goochelaar op jouw verjaardag is toch weer eens iets anders dan wat men normaal tijdens een verjaardag zou verwachten. toch? Bovendien brengt een goochelaar extra leven in de brouwerij. Kun je je al voorstellen hoe jouw gasten zullen reageren?
Ik bied diverse goochelshows om jouw verjaardag of de verjaardag van iemand anders een magisch tintje te geven.

Links op deze pagina


Bekijk aanbod

Wat kan ik van de goochelshow op mijn verjaardag verwachten?

Dit is de meest gestelde vraag. Het programma dat je kunt verwachten hangt af van wat voor een goochelshow je zou willen boeken? In de meeste gevallen wordt tijdens een verjaardag een rondlopende goochelaar ingehuurd. Maar een echte goochelshow is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Tijdens de goochelshow zal de goochelaar het hele publiek een betoverende show presenteren. Het programma van de goochelshow is weer afhankelijk van de doelgroep. Zo kan de goochelaar zich richten op kinderen, volwassenen of de hele familie. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: het wordt een supermagische verjaardag.

Goochelaar tijdens de verjaardag van je zoontje of dochtertje

Vier jij een kinderfeestje? Dan kun je alle kinderen trakteren op een echte kids goochelshow. De goochelshow voor kinderen zit boordevol interactie, comedy en heel veel goochelen. De jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Tijdens de show kunnen de kids genieten van doldwaze goochelacts. Kinderen komen niet meer bij van het lachen. Maar de show zal bij de kinderen uiteraard ook voor vele wow reacties zorgen. Aan het einde van de show zullen de kinderen niet uitgepraat raken over wat zij allemaal hebben gezien!

Vele verassingen

De spanning stijgt. Iedereen zit er helemaal klaar voor. Dan komt de goochelaar op en voordat je het weet is het eerste wonder al een feit. Tijdens de show zul je uiteraard niet het konijn uit de hoge hoed te zien krijgen. Nee dit soort trucs zijn echt verleden tijd. Moderne trucs zullen de revue passeren. Een tafel die door lucht zweeft, gedachten worden gelezen en met een mega groot spel kaarten gebeuren wonderen. Uiteraard valt er voor het publiek nog veel meer te beleven.

Een goochelshow als geschenk voor de jarige

Organiseer jij de verjaardag van iemand anders? Schenk hem of haar dan een goochelshow. Dat is toch een fantastisch cadeau! Het verjaardagsbeest zal dit zeker niet zien aankomen! Naast een show, kan ik indien gewenst ook een heel speciaal cadeau voor de jarige tevoorschijn toveren. Voor de jarige zelf zal ik uiteraard ook een speciale goocheltruc vertonen. Er zijn voldoende mogelijkheden om de jarige in de watten te leggen.

Is jouw interesse gewekt?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een goochelshow op jouw verjaardag? neem dan gerust contact op? wij informeren jou graag naar de mogelijkheden.


Nog vragen? Laat gerust van je horen