arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1


tafelgoochelaar
rondlopende goochelaar

MAGIE VAN HEEL DICHTBIJ met grote impact

Bekijk de hele video

 • tafelgoochelaar rondlopende goochelaar
  Tafelgoochelaar - Rondlopende Goochelaar

  magie van heel dichtbij met grote impact

  bekijk de video
 • tafelgoochelaar / rondlopende 
  goochelaar inhuren?

  Ben je op zoek naar een goochelaar die jouw gasten een unieke ervaring kan bieden? Maar heb je niet de plek voor podiumshow of centrale act? Dan is een tafelgoochelaar oftewel een rondlopende goochelaar hiervoor de ideale oplossing.  Je hoeft namelijk niets te te regelen. En dat is toch wel een fijn gevoel.

  Een rondlopende (tafel)goochelaar begeeft zich onopvallend tussen de gasten. Vervolgens kan het publiek van heel dichtij de magie beleven. Diverse transformaties, verwisselingen en gedachten lezen zullen hierbij de revue passeren. Geen enkel ander magisch entertainment heeft een dergelijke impact op het publiek. Reacties van "ik stond er met mijn neus bovenop" en "hoe kan dat nou" zul je dan ook regelmatig te horen krijgen.

  Een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar is uitermate geschikt voor alle feesten en evenementen en de aanrader om jouw event naar een hoger niveau te tillen

  als tafelgoochelaar rondlopende goochelaar zorg je voor magisch entertainment op elk feest

  Bekijk de Video om een indruk te krijgen

  IDEALE IJSBREKER DAT ZORGT VOOR VELE WOW REACTIES

  meest ideale entertainment voor 

  elke gelegenheid

  Plan jij jouw verjaardag? de verjaardag van iemand anders? of een bruiloft? Een goochelaar aan tafel zal iedereen doormiddel van kleine wonderen versteld doen laten staan. De jarige of het bruidspaar zal daarbij zelf uiteraard ook wonderen volbrengen!

  Maar ook voor een personeelsfeest of een bedrijfsfeest is een rondlopende tafelgoochelaar de perfecte keuze.  Kun je het je al voorstellen? Iedereen geniet van een heerlijk drankje. Intussen zal de tafelgoochelaar iedereen verbluffen met wonderen met allerdaagse objecten en speelkaarten.

  Aan het einde van deze feestelijke dag zullen jouw gasten nog maar over 1 ding praten! En dat is de goochelaar die iedereen met zijn magische acts van de ene in de andere verbazing heeft laten vallen.


  een goochelaar aan tafel inhuren zal jouw gasten verbazen en entertainnen.

  Is jouw interesse gewekt?
  Wees dan geen vreemde en neem contact op