arrow_drop_up arrow_drop_down
Over goochelshow.nl

ons doel: jong en oud op magische wijze laten genieten

laten wij ons even voorstellen.

Paul

eigenaar van goochelshow.nl en tevens goochelaar van beroep. Als goochelaar heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring met het verzorgen voor shows voor zowel volwassenen al kinderen. Hij heeft ook al meerdere prijzen op zijn naam staan van onder meer nederlands Kampioen Illusie. 

karin

echtegenote en assistente van Paul en tevens mede eigenaar van goochelshow.nl. Karin heeft circa 13  jaar ervaring als assistente van Paul. Sinds 2006 is zij een vaste kracht van goochelshow.nl

Ruime ervaring als entertainers

Vanaf 1994 is Paul als goochelaar optredens gaan verzorgen. In eerste instantie waren dit shows voor kinderen. Later is hij zich ook gaan richten op tafelgoochelen voor volwassenen. In 1996 leerde hij karin kennen. In de jaren daarna ging Paul zich ook richten op illusie. In 2001 gingen Paul en Karin trouwen. In 2004 werd Paul met de één van zijn acts bekroond tot Nederlands Kampioen Illusie. In 2006 won hij een derde prijs in dezelfde categorie..  In 2006 is Karin gaan assisteren bij een kindershow van Paul.  In de jaren daarna volgden meer optredens waarin Paul samen met Karin de shows gingen verzorgen. Karin is inmiddels dan ook van onschatbare waarde binnen goochelshow.nl

entertainment speciaal voor kinderen

Goochelen voor kinderen is uiteraard een heel ander vakgebied. Ik (paul) ben begonnen als kindergoochelaar. Dit was zeker geen gemakkelijk weg. Kinderen zijn namelijk best wel kritisch. Maar aan de andere kant is goochelen voor kinderen ook heel dankbaar. Bovendien kun je bij kinderen (en dan met name de kleinere kinderen) optimaal gebruik maken van hun belevingswereld. En dat maakt goochelen voor kinderen juist zo leuk.

entertainment is voor ons belangrijk

Iedereen kan natuurlijk een goocheltrucje doen! oke, een goochelaar zal deze truc veel beter uitvoeren. Echter een goochelshow is veel meer dan alleen goochelen. Het publiek moet entertainment te zien krijgen. Zonder entertaiment heb je een goochelshow zonder karakter. Entertainment is voor ons dan ook een belangrijk onderdeel om het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. Doormiddel van entertainment bereik je het publiek, je brengt ze aan het lachen enof je neemt ze meer voor een reis vol magische verhalen.