arrow_drop_up arrow_drop_down

kindergoochelaar

lees hier alles over mij als kindergoochelaar.

bekijk de mogelijkheden

Mijn weg naar kindergoochelaar

Het begon allemaal Ruim 25 jaar geleden. Mijn allereerste optreden als kindergoochelaar. Ik moet heel eerlijk zeggen. Dat was zeker niet eenvoudig. Kindergoochelen is toch wel een vak apart. Als ik dan terugkijk naar mijn allereerste voorstellingen, dan denk ik van "jee zo goochelen je toch niet voor kinderen?". Maar ik was nog heel jong natuurlijk en ik had totaal geen ervaring. Hoe goochel je eigenlijk voor kinderen als je zelf nog maar net de kindertijd achter je hebt gelaten? 

Maar bij elke show leer je weer wat nieuws over kinderen. Wat moet je wel doen en wat juist niet?En wat vinden kinderen nou echt leuk en wat juist niet? Deze kennis is goud waard en kun je dan ook alleen opdoen als je optreed als kindergoochelaar. Ik zeg spefifiek kindergoochelaar, want goochelen voor volwassenen is weer een ander verhaal.

Gaande de jaren leer je ook hoe je je voor kinderen moet presenteren. Ook nu nog leer ik elke dag weer bij. Soms kom je situaties tegen en denk je van 'he dat vinden kinderen dus ook leuk"  of "dat had ik anders moeten doen". 

als kindergoochelaar heb ik een lange weg afgelegd

Na 25 jaar kan ik weg zeggen dat ik ervaring heb!

Met vallen en opstaan doe je steed meer ervaring op. Nu 25 jaar later kan ik denk ik wel zeggen dat ik ervaring heb. In al die jaren heb ik wel geleerd wat kinderen echt leuk vinden. Welke type goocheltrucs vinden kinderen nou echt te gek. welke goocheltrucs vertoon je aan kleinere kinderen en welke trucs juist aan oudere kinderen.  Kinderen zijn ook dol op comedy. Waar lachen kinderen om? Sommige shows doe ik ook samen met mijn vrouw karin. Tijdens deze shows kun je bepaalde scenes ook goed uitspelen. Kinderen vinden dit geweldig.
Mijn ervaring als kindergoochelaar zie je dan ook duidelijk terug in de voorstelling. Zodra de kinderen genieten en aandachtig blijven kijken weet je dat je een kinderentertainer hebt geboekt die verstand heeft van zijn vak.

als kindergoochelaar heb ik nu al 25 jaar ervaring. ervaring die je in de show terugziet

bekijk hieronder de mogelijkheden

als kindergoochelaar goochelen ik ook voor kinderen van de onderbouw

GOOCHELSHOW KIDS KADABRA

> VOOR KINDEREN TOT 8 JAAR<

Deze show is volledig gericht op kinderen van de onderbouw. Onderbouw kinderen hebben namelijk een zeer brede fantasie waar je als kindergoochelaar optimaal op kunt inspelen. Kinderen visualiseren alles wat je tegen hun verteld. Hun fantasie wordt daardoor werkelijkheid. Onderbouw kinderen zijn dan voor mij als kindergoochelaar ook wel het allerleukste kinderpubliek,

als kindergoochelaar weet ik ook kinderen van de bovenbouw te boeien

WOW FACTOR

> VOOR BOVENBOUW KINDEREN<

Bovenbouw kinderen (9 jaar en ouder) is weer een heel ander publiek. Het is ook wel het moeilijkste kinderpubliek zeg ik altijd. Vroeger was dit nu zo,  Maar tegenwoordig door alle hightech, tv en smarthphones zijn kinderen van deze leeftijd al veel meer gewend geraakt. Het is dus de taak als kindergoochelaar om deze doelgroep te vermaken die aansluit op hun belevingswereld.

kindergoochelen voor kinderen van 4 tot 12 jaar

COMBO MAGIC SHOW

-VOOR KINDEREN VAN UITEENLOPENDE LEEFTIJDEN-

Heel vaak bestaat een kinderpubliek uit leeftijden die uiteenlopen van 4 tot 12 jaar. Als kindergoochelaar moet je daar rekening mee houden. Hoe hou je de aandacht vast van zowel de kleinere als de oudere kinderen? Kun je alle leeftijden blijven boeien? Dat is zeker niet eenvoudig! Voor deze doelgroep heb ik dan ook een specifieke show ontwikkeld.

als kindergoochelaar kan ik kinderen uiteraard ook vermaken met streetmagic

STREETMAGIC 4 kids

- DIVERSE LEEFTIJDEN -

Bij deze vorm van kindergoochelen mogen kinderen van alle leeftijden van heel dichtbij meekijken. Wonderen vinden plaats op de cm2. Sommige wonderen vinden zelfs plaats in de handen van de kinderen.

kindergoochelen met als rode lijn getallen en cijfers

Magische rekenshow


- SPECIAAL VOOR BASISSCHOLEN -

Deze show is bedoeld voor op basisscholen. De hele show staat in het teken van getallen en cijfers. Kinderen leren superleuke goocheltrucs met een verwijzing naar rekenen. Rekenen was voor kinderen nog nooit zo leuk. Dat kan ik je garanderen.

Benieuwd naar mij als kindergoochelaar?