arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelshow voor kinderen

Wonderlijke goochelshows speciaal voor kinderen

bekijk de volledige video

 • shows voor alle leeftijden
  Interactief
  Meer dan 20 jaar ervaring

  Goochelshow voor kinderen boeken?

  De Kinderen zitten er helemaal klaar voor. De spanning stijgt! En dan is het zover. De goochelshow is eindelijk begonnen. Tijdens de goochelshow kunnen de kinderen genieten van de meest uitéénlopende goocheltrucs en illusies. Kinderen worden bij de show betrokken en mogen zelfs assisteren. Onze shows voor kinderen zitten vol interactie, comedy en uiteraard heel veel magic. Een show kan door goochelaar paul solo worden verzorgd of hij kan samen met mijn assistente karin een spetterende goochelshow neerzetten. Wij bieden shows in verschillende prijsklasses. Voor elke doelgroep beschikken wij wel over een passende show die nadeloos zal aansluiten aan de belevingswereld van kinderen van de onderbouw en bovenbouw.

  de goochelshow voor kinderen met vele mogelijkhede
  een goochelshow bij ons boeken voor kinderen biedt vele voordelen

  waarom een show bij ons boeken?

  Met onze ruime ervaring weten wij wat kinderen leuk vinden en wat niet. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring. Bij ons ben je dan ook op het juiste adres voor het perfecte kinderentertainment.


  • Wij bieden aangepaste shows voor onderbouw, bovenbouw of gemengd
  • Diverse showmogelijkheden.
  • Presentatie van de show wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen
  • Je kunt bij ons terecht voor een show in de huiskamer of het grootste podium

  impressie goochelshow voor kinderen

  De bovenstaande video geeft slechts een indruk van de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor jouw feest of event

  bekijk hieronder de mogelijkheden

  goochelshow voor onderbouw kinderen

  GOOCHELSHOW KIDS KADABRA

  > VOOR KINDEREN TOT 8 JAAR<

  Een interactieve en grappige goochelshow speciaal voor onderbouw kinderen. Kinderen tot 8 jaar beschikken over een belevinsgwereld die heel divers is. Met de Kids Kadabra Goochelshow wordt de belevingswereld van deze doelgroep dan ook optimaal benut.Kinderen mogen tijdens de show uiteraard ook assisteren.Doormiddel van de fantasie van de kinderen wordt bijvoorbeeld een kleurboek op magische wijze ingekleurd.Goochelstokken verdwijnen en vallen uit elkaar. Hoe het ook allemaal afloopt, één ding is zeker! De kinderen komen niet meer bij van het lachen!

  goochelshow speciaal voor kinderen van de bovenbouw

  WOW FACTOR

  > VOOR BOVENBOUW KINDEREN<

  Deze goochelshow voor kinderen van de bovenbouw heeft een wat stoerder karakter. Kinderen van de bovenbouw zijn immers toch stoer? Kinderen denken de truc door te hebben of toch niet? En hoe heeft de goochelaar eigenlijk leren goochelen? Kinderen mogen ook assisteren. Maar dan haalt de goochelaar een geheimzinnige kast tevoorschijn! Wie van de kinderen durft zijn of haar handen door de kast te schuiven? Een show die bij de kinderen zeker voor vele verbazing zal zorgen. Deze show sluit perfect aan bij kinderen van 9 jaar en ouder.

  goochelshow speciaal voor bovenbouw kinderen

  COMBO MAGIC SHOW

  -VOOR KINDEREN VAN UITEENLOPENDE LEEFTIJDEN-

  Bij de meeste evenementen voor kinderen bestaat het kinderpubliek uit de meest uitéénlopende leeftijden. Met deze show spelen wij hier moeiteloos hierop in. De show is geschikt voor de onderbouw en bovenbouw kinderen. Tijdens deze show worden verschillende elementen uit de show voor de onderbouw en de show voor  bovenbouw gecombineerd. Bovendien kunt je bij de combo show kiezen uit verschillende programma's.  

  streetmagic voor kinderen

  STREETMAGIC 4 kids

  - DIVERSE LEEFTIJDEN -

  Wie kent het niet. Streetmagic. Het is heel bekend geworden door de televisie. Bij streetmagic kunnen kinderen kleine wonderen zien van heel dichtbij. Streetmagic is uitermate geschikt tijdens tal van buitenevenementen.

  goochelshow rekenen

  Magische rekenshow


  - SPECIAAL VOOR BASISSCHOLEN -

  Een goochelshow helemaal in het teken van rekenen. Op magische en speelse wijze wordt rekenen in beeld gebracht. Van alles komt voorbij. trucs met dobbelstenen, trucs met volume, met geld etc. Er wordt zelfs een hele leuke rekentruc uitgelegd!

  GOOCHELEN VOOR KINDEREN EEN VAK APART

  In tegenstelling tot goochelen voor volwassenen is goochelen voor kinderen een vak apart. De belevingswereld van kinderen is heel anders. Bovendien hebben kinderen van 6 jaar weer een andere belevingswereld dan kinderen van 11 jaar


  Goochelen voor kinderen is dan ook alleen weggelgd voor goochelaars met ruime ervaring en nog belangrijker goochelaars die kunnen omgaan met kinderen. je moet kinderen als het ware aanvoelen. Bij ons ben je hiervoor dan ook op het juiste adres. Bovendien passen wij onze shows aan aan de leeftijd van de kinderen. Hierdoor zal de goochelshow perfect aansluiten aan hun belevingswereld.

  tijdens de show voor kinderen maken wij optimaal gebruik van de belevingswereld

  GOOCHELSHOW OP JOUW KIDS EVENT?

  Wil jij graag de kinderen verrassen met een wervelende en Superleuke goochelshow?  Wij verzorgen een spetterende goochelvoorstelling vol plezier en 100% entertainment. Kinderen genieten en zullen nog lang napraten over deze wonderlijke dag.