28 februari 2019 

Goochelshow Amsterdam

Goochelshow voor in Amsterdam aan het zoeken? Met onze goochelshows kunnen wij uiteraard ook bij jou in Amsterdam van dienst zijn. Met onze shows treden wij op door heel Nederland. Daarbij brengen wij ook met regelmaat een bezoek aan de hoofdstad van Nederland.  Zo hebben wij bijvoorbeeld een goocheloptreden verzorgt in het vondelpark, het museumplein en zelfs in de rai.  Een goochelaar ervaren mensen altijd als iets wonderlijks en buitengewoons. Wij bieden voldoende mogelijkheden om ook bij jouw in Amsterdam jong en oud een superleuke en vooral magische dag te bezorgen.

Goochelshow in Amsterdam Inhuren?

Heb jij in Amsterdam iets te vieren? Een verjaardag, bedrijfsfeestje of een kinderevenement? Informeer dan naar onze showmogelijkheden om een goochelaar in te huren. Wij bieden toffe goochelshows voor elke gelegenheid. Een professionele goochelaar zal jouw gasten meenemen naar een wereld vol magie en verwondering. Jouw gasten bezorgen wij een onvergetelijke dag.

Goochelaar voor jong en oud

Ben je op zoek naar een interactieve en spetterende goochelshow. Met onze familieshow nemen wij het publiek mee voor een bijzondere reis door de wereld der magie. Onze familieshow is te boeken voor verjaardag, bruiloft, communie, personeelsfeest etc.

Goochelaar voor kinderen

Organiseer jij een kinderevenement? Huur dan een kindergoochelaar. Met een speciale kindershow neem hij de kinderen mee voor een reis door de wondere wereld der magie. Deze goochelshow voor kinderen staat volledig in het teken van comedy, interactie en om niet te vergeten heel veel goochelen

Goochelen van heel dichtbij.

Heb je niet veel ruimte? Maak dan kennis met goochelen van heel dichtbij. De rondlopende goochelaar zal daarbij het publiek jong en oud verwonderen met interactieve goocheltrucs op de cm2.

Is je interesse gewekt?

Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op, Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een magisch optreden op jouw feest, Bellen kan natuurlijk ook op tel: 06 – 13 69 39 69

Over de schrijver
Wij van goochelshow.nl verzorgen goochelshows door heel Nederland voor jong en oud. Ons aanbod aan shows is zeer divers om iedereen een fantastische en magische dag te bezorgen.
Reactie plaatsen

wees geen vreemde en neem gerust contact op voor al je vragen