arrow_drop_up arrow_drop_down
goochelacts inhuren voor diverse gelegenheden
Goochelact Huren?

Bekijk het aanbod aan goochelacts voor jong en oud

bekijk 

h
et aanbod

goochelact huren?

Zoek jij voor jouw feest origineel entertainment. Entertainment dat jong en oud echt zal verrassen? Huur dan een goochelact! Een goochelact is iets waar iedereen echt van versteld zal staan maar bovenal van kan genieten.


Een goochelact is ook iets wat jouw gasten zeker niet zullen verwachten! Een goochelact is een echte aanrader bij diverse feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft, personeels- of bedrijfsfeestje.

Bij het boeken van een goochelshow heb je ook de keuze uit verschillende mogelijkheden. Je kunt een rondlopende goochelact huren of een podiumact. Beide vormen hebben natuurlijk zo hun charme. Bij de rondlopende goochelaar kan het publiek de magie van dichtbij laten beleven. Bij een magische show op het podium echter kan het publiek versteld staan van visuele en verbazingwekkende illusie's.

huur een goochelact om jouw gasten te verwonderen. een goochelact is leuk tijdens verjaardag, bruiloft, personeelsfeest en bedrijfsfeest.

Vele mogelijkheden om een goochelact in te huren

een goochelact ook in te huren voor familie feesten en evenementen

shows voor

volwassenen 

shows speciaal voor volwassenen

goochelact huren voor kinderen

shows voor
kinderen

shows speciaal voor
kinderen

goochelact inhuren waarbij goochelacts op de cm2 kunnen worden gevolgd.

mobiele goochelaar

goochelen
tussen het publiek

familie
goochelshow

een centrale goochelshow voor de hele familie

EEN GOOCHELACT IS EEN ECHTE AANRADER

Tegenwoordig worden we overspoeld met informatie. Met onze mobiel zijn we continue online. En door youtube en tv hebben we al heel veel gezien. Laten we eerlijk zijn! We zijn gewoon verwend. Wanneer we dan een keer een feestje of evenement bezoeken dan willen we natuurlijk ook iets bijzonders ervaren. Een goochelact is dan precies dat soort entertainment dat hiervoor kan zorgen. Doormiddel van een magicshow zorg je ervoor dat mensen een wereld betreden waarin niets meer is wat het lijkt. Een wereld waarin blijkbaar alles mogelijk is. Jouw gasten vergeten even elke bekommering van alle dag en worden meegenomen voor een reis vol magie & illusie. Bij het inhuren van een goochelshow ben je ook onderscheidend. Jouw gasten zullen dit ook positieve wijze zo ervaren en terugkijken op een geslaagd feest.


bij het inhuren van een goochelact ben je uniek.

Goochelact inhuren? Bekijk de video's om een indruk te krijgen

Nieuwgierig naar de mogelijkheden?