goochelaar kinderfeestje

Goochelaar voor jullie kinderfeestje aan het zoeken? Paul heeft als goochelaar al heel veel kinderfeestjes omgetoverd tot een magisch kinderfeestje. Een optreden van Paul op jullie kinderfeestje is voor het feestkind een hele bijzondere en unieke ervaring.

Goochelaar kinderfeestje Huren

Wanneer u van plan bent om een goochelaar op jullie kinderfeestje een spetterend optreden te laten verzorgen, dan bent u hiervoor bij Paul op het juiste adres. Hij heeft niet alleen heel veel ervaring, maar is ook gespecialiseerd in goochelen voor kinderen.  Hierdoor krijgen de kinderen een goochelshow te zien die perfect aansluit aan hun belevingswereld.

Wanneer een goochelaar kinderfeestje inhuren?

Er zijn natuurlijk heel veel kinderfeestjes te bedenken waarbij je Paul een magische show kan laten verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeestje of communiefeestje.

Wat kan ik verwachten van Paul op jullie kinderfeestje?

Een optreden van mij als goochelaar op jullie kinderfeestjei zit natuurlijk allereerst boordevol magie. Maar er is ook heel veel interactie, kinderen mogen helpen en zullen af en toe ook niet meer bijkomen van het lachen.
Soms gaan er ook goocheltrucs fout. Kinderen zijn hier natuurlijk ontzettend dol op.

In welke woonplaatsen treed Paul zoal op?

Onderstaand een overzicht van enkele woonplaatsen waar ik al zoal heb opgetreden. Staat jouw woonplaats er niet bij. Niet getreurd. Ik treed op in alle plaatsen in Nederland.

Goochelaar Paul op jullie kinderfeestje boeken?

Heb je interesse om Paul als goochelaar op jullie kinderfeestje een optreden te laten verzorgen? Neem dan gerust contact op op tel: 06 – 13693969 of maak gebruik van het contactformulier.